Agenda

TRY OUT TRAINING MET SUSANNE DE ROOIJ 
Op dinsdag 15 september 2009 vond de eerste TRAINING MAAK JE DROMEN WAAR plaats, in het Wajid Osho Centrum op het Prins Hendrikplein 1 te Den Haag.

TITELSONG
Ik gaf deze premium training samen met de zeer ervaren en getalenteerde zangeres en stemdocente Susanne de Rooij, die behalve de muzikale omlijsting ook diverse praktijkoefeningen verzorgde. Zo opende zij onder meer de training met de door haarzelf gecomponeerde titelsong: 'MAAK JE DROMEN WAAR'. Door deze website te openen kun je een deel van de titelsong beluisteren!

MAAK JE DROMEN WAAR is een prachtig, pakkend en gevoelvol nummer, dat sterke reacties ontlokte bij de deelnemers! Bezoek ook eens haar website: (www.susannederooij.nl). De CD MAAK JE DROMEN WAAR is voor €5,00 te bestellen via deze website of via www.heart4music.nl. Van de opbrengst van de CD gaat geld naar twee goede doelen: Artsen Zonder Grenzen en Jump, het jeugdfonds van de Nederlandse Hartstichting.

De reacties van de deelnemers aan de training waren overweldigend! Een van de deelnemers mailde ons de volgende dag spontaan met de volgende woorden:

Lieve Suus en Roeland,
Wat een waanzinnige mooie training hebben jullie gisteren gegeven, ik was er echt van onder de indruk!!!

Binnenkort meer over deze bijzondere training! TOT GAUW!